 |
 |
|
 |
 |
JULEFROKOST - Christians Ø sild med karrysalat & rødløg.
- Fiskefilet med remoulade og citron.
- Leverpostej med
bacon.
- Tarteletter med høns i asparges
- Ovnbagt skinke med grønlangkål & sukkerbrunede kartofler.
- Flæskesteg med rødkål.
- FRIT
VALG AF DESSERT VÆLG MELLEM
- Ris á la Mande og kirsebærsauce el. brie ost med druer og frugt
Min 10 kuverter
Pris.
kr. 182,00 - Christians Ø sild med karrysalat & rødløg.
- Karrysild med capers..
- Fiskefilet med remoulade og citron.
- Tarteletter med høns i asparges.
- Flæskesteg
med rødkål.
- Hjemmelavede frikadeller med rødkålssalat
- Glaseret juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler.
- FRIT VALG AF DESSERT VÆLG MELLEM
- Brie ost med frugt el. Ris á
la Mande og kirsebærsauce
Min 15 kuverter
Pris.
kr. 215,00 - Christians Ø sild med karrysalat & rødløg.
- Fiskefilet med remoulade og citron.
- Røget laksesalat.
- Glaseret
juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler.
- Mørbradbøf à la creme.
- Helstegt oksefilet
- Flødekartofler.
- Salatfade med dressing.
- FRIT VALG AF DESSERT VÆLG MELLEM
- 2 slags ost med frugt el. ris á la Mande og kirsebærsauce
Min 20 kuverter
Pris.
kr. 255,00
|
|
 |