Buffet

Til alle buffeter serveres forskellige hjemmebagte brød

                                                                                                

Buffet 1

Min. 15 couv.

  • Hjemmelavet tunmousse med rejer og citron
  • Tomatgratineret skinkesteg
  • Dijonstegt oksetyndsteg
  • Urtesalat med groftskårede grøntsager, iceberg og dressing
  • Rissalat med ærter, majs og peberfrugt, tilsmagt med karry
  • Flødegratinerede kartofler
  • Hindbærmousse med sukkerristede hasselnøddeflager og flødeskum

                                                                                                             kr. 185,-

 

Buffet 2

Min. 15 couv.

  • Fisketerrin med urter, serveret med kryddercreme
  • Hønsesalat syrnet fløde og selleri
  • Honningbagt oksetyndsteg
  • Barbequestegt poulardebryst
  • Flødepasta med bacon og paprika
  • Spinatsalat med fyld af rodfrugter
  • Coleslaw
  • Pastasalat med pesto
  • Smørdampede kartofler
  • Skovsvampesauce
  • 2 slags ost
  • Frugtkage med creme fraiche

                                                                                                             kr. 210,-

 

Buffet 3

Min. 20 couv.

  • Stegt kalvefilet anrettet på salat med tuncreme og pyntet med store capers, krebsehaler og citron
  • Lakseroulade med spinat
  • Oksefilet bagt med honning.
  • Vildsvinekølle ombundet med bacon og med råsyltede tranebær
  • Cæsar salat bestående af romaniblade, ostestykker, brødtern, sprød bacon, nødder og cornichon
  • Broccolisalat med syrnet fløde, tomat og bacon
  • Hjemmelavet tzatziki, serveret med oliven og mini toast
  • Porregratinerede kartofler
  • Portvinssauce
  • Hjemmelavet tiramisu med råsyltede skovbær

                                                                                                             kr. 260,-

 

Fiskebuffet

Min. 30 couv.

  • Canadisk hummer serveret med mild sennepsdip
  • Tomatgratinerer rødtungefilet anrettet på salat med urter
  • Laksesymfoni bestående af koldrøget, birkesbagt og chili/appelsin marineret laks serveret på leje af spæd salat og med laksesauce
  • Hvidløgsstegte tigerrejer, vendt i fintsnittet agurk, salat og grønne asparges
  • Citron/peberbagt sandart filet, serveret med kokosdampede rodfrugter
  • Indbagt torskefilet farseret med soufflefars
  • Pasta – kartoffelsalat vendt med groftskårne urter og olivenolie
  • Salatfad med diverse grøntsager og urter
  • Danske og italienske oste, serveret med sirupsmarinerede nødder, druer, frugt, kiks og grissini

                                                                                                             kr. 385,-              

| Svar

Nyeste kommentarer

30.11 | 18:58

Hej Solveig,
Det er i morgen Torsdag

29.11 | 13:01

Hejsa hvornår spilles der banko næste gang

23.10 | 14:50

Jeg er til banko.

10.09 | 19:12

Hej. Er der julemarkede i forsamlingshuset i år. Hvis ja hvornår.
Vil blive. Lad for at få det af vide.
Mvh inge