 |
 |
|
 |
 |
Til alle buffeter serveres forskellige hjemmebagte brød
Buffet 1 Min. 15 couv. - Hjemmelavet tunmousse med rejer og citron
- Tomatgratineret skinkesteg
- Dijonstegt oksetyndsteg
- Urtesalat med groftskårede grøntsager, iceberg og dressing
- Rissalat med ærter, majs og peberfrugt, tilsmagt med karry
- Flødegratinerede kartofler
- Hindbærmousse med
sukkerristede hasselnøddeflager og flødeskum
kr. 185,- Buffet 2 Min. 15 couv. - Fisketerrin med urter, serveret med kryddercreme
- Hønsesalat
syrnet fløde og selleri
- Honningbagt oksetyndsteg
- Barbequestegt poulardebryst
- Flødepasta med bacon og paprika
- Spinatsalat med fyld af rodfrugter
- Coleslaw
- Pastasalat med pesto
- Smørdampede kartofler
- Skovsvampesauce
- 2 slags ost
- Frugtkage med creme fraiche
kr. 210,- Buffet 3 Min. 20 couv. - Stegt kalvefilet anrettet på salat med tuncreme og pyntet med store
capers, krebsehaler og citron
- Lakseroulade med spinat
- Oksefilet bagt med honning.
- Vildsvinekølle ombundet med bacon og med råsyltede tranebær
- Cæsar salat bestående
af romaniblade, ostestykker, brødtern, sprød bacon, nødder og cornichon
- Broccolisalat med syrnet fløde, tomat og bacon
- Hjemmelavet tzatziki, serveret med oliven og mini toast
- Porregratinerede
kartofler
- Portvinssauce
- Hjemmelavet tiramisu med råsyltede skovbær
kr. 260,- Fiskebuffet Min. 30 couv. - Canadisk hummer serveret med mild sennepsdip
- Tomatgratinerer
rødtungefilet anrettet på salat med urter
- Laksesymfoni bestående af koldrøget, birkesbagt og chili/appelsin marineret laks serveret på leje af spæd salat og med laksesauce
- Hvidløgsstegte
tigerrejer, vendt i fintsnittet agurk, salat og grønne asparges
- Citron/peberbagt sandart filet, serveret med kokosdampede rodfrugter
- Indbagt torskefilet farseret med soufflefars
- Pasta – kartoffelsalat
vendt med groftskårne urter og olivenolie
- Salatfad med diverse grøntsager og urter
- Danske og italienske oste, serveret med sirupsmarinerede nødder, druer, frugt, kiks og grissini
kr. 385,-
|
|
 |