Danske middagsretter
Min.
10 kuverter
Forloren skildpadde
Tilsmagt med sherry, serveret med fiskeboller,
små frikadeller,
kogte æg, brød og smør
kr. 120,-
Gullasch
Serveret med ris og hjemmebagt brød
kr. 105,-
Skipperlabskovs
Serveret
med rødbeder, smør og rugbrød
kr. 105,-
Gule ærter med det hele
kr. 125,-
Hjemmelavede frikadeller
Med kold kartoffelsalat og hjemmebagt brød
kr. 95,-
Jægergryde
Sammenkogt ret med mørbrad, serveret med ris kr.
115,-
Revelsben
Serveret
med salat, dressing og bagt kartoffel kr. 120,-
Koteletter i fad
Serveret med ris og blandet salat
kr. 110,-
Hakkebøf
Med bløde løg,
surt, hvide kartofler og brun sovs kr. 105,-
Boller i karry
Hjemmelavede boller i karrysauce med ris og chutney kr.
95,-
Svinekam med sprød svær
Serveret med hvide og brune kartofler, rødkål, surt og sovs
kr. 120,-
Glaseret skinke
Serveret med flødekartofler, blandet grøn salat og nybagt brød
kr. 110,-